Thursday, February 5, 2009

Salam

Hai.....Dah lama aku x edit blog aku ni..Aku rasa blog aku ni hidup segan, mati x mau..Saat dan ketika ni baru aku rasa nak menghidupkan kembali blog aku ni. So, harap korang yang ziarah blog aku ni dapat info sebanyak mungkin...Sem ni aku rasa sem paling mencabar coz byk assignment and terpaksa ngadap lecturer yang phsyco....:-( Sedih ooo......Jap, idea ilang coz dok sorang2 kat bilik coz rumet aku yang sorang tu balik tok ziarah ladang y d dalamnya mengandungi ayam n kambing....Sem ni aku ambik 4 subject n tok final just 3 subject...Mood nak tulis ilang plk dah..sambung esok leh x, mood x mai2...k, asssalamualaikum.....

1 comment:

sponge_anys here! said...

hahaahah!
sian nyer rum8 aku yg sorg ney..
hehe...
ajak la kawn anda, rahmah tue teman anda..
hehe..
kembali berblog nampak..
hehe..