Monday, February 28, 2011

Grooming Wif Dara.Com


Cube teka, y mana satu saye????Huhu...y pakai baju purple tu la.....hehe..Wif Puan Anizon..So sporting tau.....




x ingat dah nape aku gelak sakan tu....


Tangkap gambo ramai2...best sgt2..Cube cari y mana satu I..hihi...I yang kat depan skali tu la..Duduk, 4 dari kanan...


peace:)
Ramai kan:)
Aku dgn muka seyesnya.....
No idea:(
Aku ni suka gelakkan...haish...



Salam sume...ngah wat pe tu??hehe..Actually, pada hari jumaat (18/2/2011), Puan Anizon dan Puan Dinie Awaluddin dari Dara.Com ade datang ke UiTM Seri Iskandar untuk sesi grooming bersempena dengan minggu "Untukmu Wanita" y dianjurkan oleh Bachelor Economic Student (BESTAC). Best sgt2 program tu coz Puan Anizon ada la tunjukkan cara2 nak pakai selendang....Ramai la student y hadir..Almaklumlah, masing2 nak tampil cantek, termasuk la aku..hihihi... Tapi sesi ni aku x brapa minat la....

Ha..y paling menarik minat aku masa sesi ngan Puan Dinie awaluddin...Sesi mekap..Hehe..best2...Tapi x byk sgt pon input y aku dapat coz Puan Dinie just bagi penerangan y asas fasal mekap....Y paling aku ingat kata2 Puan Dinie "MEKAP NI JUST UNTUK KECANTIKAN SEMENTARA". Huhu..pastu dia jugak ada sebut y "X SUME ARTIS TU CANTEK....DIORANG CANTEK PON SEBAB MEKAP"...KLU X MEKAP, HAMPEH, CAM MAYAT HIDUP(SENDIRI PUNYA AYAT, HIHIHI)... Time sesi ni, Puan Anizon ada jugak duduk dekat aku coz ada tempat duduk kosong kat ctu...Aku sempat la tanya fasal eyeliner y x smudge...Pastu dia cakap MAC ok la....Bl aku tanya harga, aduyaiii...RM 160 +++ la...Habis duit PT aku....

K la, penat aku menaip....Enjoy ya dgn gambo2 kat atas ni..hohoho....



p/s Lupa lak nak bgtau..Aku dpt cabutan bertuah tau time ni..hihihi....For the first time dlm hidup( memang jodoh aku ngan dara.com la, muahaha)....Peace, dapat selendang tau;)

Friday, February 25, 2011

Selendang AKA Shawl


Hye u all....Saje je nak luahkan isi hati kat cni...sejak duamenjak ni, kawan2 y kat UiTM Perak ni semakin sakan menggayakan selendang.....teringin jugak cek tp muka cek y bulat ni menghalang niat ni..Tp sekarng rasanya da blh pakai kot coz da ada anak tudung y keras so, x la nmpak bentuk muka sgt....

Selendang sekarng pon da bermcm2 patern, cantek sumenya....Sekali-sekala nak jugak tukar fesyen kan.. Nak nmpak lbh stylo...... hehe:)

Jenis2 selendang y santek2:) Enjoy tau.....Lbh2 lg kpd peminat selendang la..



Apa ke namanya ntah.....Agak menjd plihan...






Y macam ni korang pernah tgk x???Kawan aku panggil shawl ni tudung tasbih coz kat ujung tudung ni ada mcm biji tasbih..hihihi...Jgn marah :)



Y kat atas tu nama pashmina..Aku paling suka y ni la coz besar dan blh menutup aurat. Cuma y x bestnya, akan mudah rosak terutama skali dekat tmpat y kita pin...







X tau la nama pa shawl ni..huhu....Sowy



Shawl ni memang byk la remaja skrang pakai...Cantek kan..I like..




Bob Lokman

video

Wednesday, February 9, 2011