Saturday, July 11, 2009

Dunia Baru

Salam kengkawan sume...Skrng aku da kat UITM Sri Iskandar.....First time sampai cni perasaan bercmpur baur coz aku akn menempuh hidup baru kat cni. Title baru sebagai student degree, environment baru, kawan baru dan macam2 lagi la...Aku bersyukur la coz kat cni aku dapat housemate y baik2... Linda, Eija, Mardhia dan Zu merupakan housemate aku kat Sri iskandar...lumrah hidup la, bila kita kat tempat baru, kita mesti akan rindukan tempat lama... Memori aku time kat UITM kedah x akan dapat aku lupakan...Ramai jugak la kawan2 aku y sambung degree.. Fatin kat merbok(marketing), ida kat dungun(finance), hanis kat arau(fin)....Ada jugak kwn2 baik aku y x sambung...sedih la kan...Rahmah dan Khadijah masing2 malas nak menempuhi hdp sbgai student...Meletihkan, kata diaorang..Aku bersyukur jugak la coz sblm aku msk cni, kakak aku y sulung akhirnya berjaya ditunangkn dgn jejaka dari Alor Star...Seluruh family aku excited dgn pertunangan ni....Aku la y paling excited coz dah lama aku nak abang ipar.. hehehe....K la kengkawan n sume y melawat blog aku, len kali aku cerita lg yer coz ms x mengizinkan la skarang...BYE..RINDU KORANG...

2 comments:

Wanderlei G. Filho said...

Olaaaa Dunia,tudo bem??

Um abraço do Brazil !!!

anys said...

keke...
dunia baru!
hehe...