Tuesday, February 23, 2010

KERETA HIJAU

Tanggal 21 hrbln 2, aku bersiap2 d awal pagi tok berangkat pulang ke rumah ke dua ku d ngr perak darul ridzuan.....tepat kol 8 pg aku berangkat ke shahb perdana tok menaiki bas pulang ke perak...on d way nak ke shahab tu, keta y ayh aku drive tu berselisih dgn sebuah kereta perdana y bagi aku agak pelik colournya.....bila aku lihat no platnya, tahulah aku y kereta itu milik Sultan Kedah coz kat no plat tu tertulis D.Y.MM Sultan Kedah darul Aman....Aku cuba la tinjau2 kat dalam keta tu...Mana la nak tau kan, kot2 ada sultan dlm tu..Tp malangnya x ade...Mungkn dah pegi ke pjbt kot...huhu....Tapi aku agak terpegun la coz keta tu color hijo...Pandai Ustaz Azizan ye....

1 comment:

Wanderlei G. Filho said...

Hi Kereta Hijau !!!

Hugs fron Brazil.

Take care.